Spinare de miel la frigare cu garnitura de sote de varza de Bruxelles, cartofi prajiti si cosulete din foitaj umplute cu sote de ficat
PrinteazaSpinare de miel la frigare cu garnitura de sote de varza de Bruxelles, cartofi prajiti si cosulete din foitaj umplute cu sote de ficat
- 1,600 kg spinare de miel
- 120 g unt
- sare
- piper
- 6 coşuleţe coapte din foitaj
- 300 g rinichi sau ficat de miel
- 1 ceapă
- 1/2 pahar vin
- 350 g varză de Bruxelles
- 300 g cartofi
- 1/4 lingură făină
- ulei de prăjit
Mod de preparare:
Spinarea de miel se frige la frigare ca spinarea de miel . Se taie şi se aşază pe un platou.
Se garniseşte cu varza de Bruxelles fiartă şi sotată în unt, cartofii prăjiţi şi coşuleţele din foitaj umplute cu sote de rinichi sau de ficat, cu ceapă, făină, vin, sare, piper şi 1 lingură bulion pastă.
Separat se serveşte la sosieră sos de mentă .
Pofta buna!