Steak umplut cu rosii si sos de mazare

Printeaza

O reteta delicioasa de steak umplut cu rosii si sos de mazare din: steak, felii de cascaval, rosii, mazare, untdelemn, ceapa, sare, piper si frunze de busuioc.

Ingrediente:Steak umplut cu rosii si sos de mazare

  • 4 steakuri
  • 4 felii de caşcaval (gauda)
  • 500 gr roşii tăiate felii
  • 100 gr mazăre
  • 4 linguri de untdelemn
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Carnea o condimentăm şi o umplem cu caşcaval şi frunze de busuioc, o rulăm şi o fixăm cu o scobitoare.

Steakul îl frigem puţin, îl întoarcem pe partea cealaltă şi-l mai frigem 7 minute.

Prăjim ceapa tocată mărunt, să se rumenească, ame­stecăm roşiile şi mazărea şi fierbem înăbuşit cca 20 minute.

Condimen­tăm după gust. Lângă steak se ser­vesc de obicei paste făinoase.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.