Steak umplut cu rosii si sos de mazare
PrinteazaO reteta delicioasa de steak umplut cu rosii si sos de mazare din: steak, felii de cascaval, rosii, mazare, untdelemn, ceapa, sare, piper si frunze de busuioc.
Ingrediente:
- 4 steakuri
- 4 felii de caşcaval (gauda)
- 500 gr roşii tăiate felii
- 100 gr mazăre
- 4 linguri de untdelemn
- 1 ceapă
- sare
- piper
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Carnea o condimentăm şi o umplem cu caşcaval şi frunze de busuioc, o rulăm şi o fixăm cu o scobitoare.
Steakul îl frigem puţin, îl întoarcem pe partea cealaltă şi-l mai frigem 7 minute.
Prăjim ceapa tocată mărunt, să se rumenească, amestecăm roşiile şi mazărea şi fierbem înăbuşit cca 20 minute.
Condimentăm după gust. Lângă steak se servesc de obicei paste făinoase.
Poftă bună!