Steaks cu Martini
PrinteazaO reteta de steaks cu martini din: usturoi, busuioc, ulei de rapita, martini, sare, piper si carne de vita.
- 1 caţel de usturoi
- 3 crenguţe de busuioc
- 6 linguri ulei de rapiţă
- 2 linguri martini sec
- sare
- piper
- 4 buc. de carne de vită (a 150 g)
Mod de preparare:
Curăţaţi usturoiul, apoi tocaţi-l. Tăiaţi busuiocul fâşii. Amestecaţi ambele ingrediente cu uleiul, martini, sarea şi piperul. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, daţi-o prin sosul marinat preparat anterior, acoperiţi-o cu folie alimentară şi lăsaţi-o cca. 1 oră la marinat.
Scoateţi carnea din marinată, aşezaţi-o pe o tigaie grill din aluminiu şi frigeţi-o 3-4 minute pe fiecare parte. Dacă doriţi, ornaţi-o la final cu busuioc şi măsline.
Steaks cu Martini
Poftă bună!