Reteta strudel cu dovleac

Printeaza

 Reteta strudel cu dovleac

Faci un aluat pentru foi astfel:

Amesteci 1 kg făină cu 1 cană apă călduţă, 1 ceşcuţă ulei şi 1/2 linguriţă de sare şi frămânţi până obţii un aluat potrivit pe care-l laşi să se odihnească 30 de minute.

 

Mod de preparare:

Cureţi 1 dovleac nai mare de coajă şi seminţe şi îl dai pe răzătoarea mare. înparţi apoi aluatul în 5 bucăţi din care întinzi 5 foi.

Amesteci dovleacul cu zahăr după gust şi pui apoi pe fiecare foaie oparte din umplutură, stropeşti cu puţin ulei, rulezi şi aşezi ştrudelul în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Procedezi la fel cu celelalte foi, apoi le dai la cuptor până se rumenesc.

Reteta strudel cu dovleac

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.