Strudel picant umplut cu cartofi Ingrediente: 200 g faina 4 oua 30 g ulei 400 g cartofi sare patrunjel tocat 4 linguri smantana 150 g ciuperci din conserve 100 g telemea de vaci rasa 3-4 catei usturoi piper condimente Mod de preparare: Faina, 2 oua, sare, ulei si 100 ml apa calduta se framanta, […]
Strudel cu peste din: cartofi, ulei, file de peste, vin, smantana, unt, patrunjel, usturoi, foi de placinta. Ingrediente: 400 g cartofi, curăţaţi de coajă 2 linguri cu ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tăiat mărunt 500 g file de peşte alb, fiert, mărunţit 60 ml vin alb sec 60 ml smântână grasă pentru gătit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.