Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză
PrinteazaSufleu cu varză de Bruxelles si brânză din: varza de bruxelles, supa, rosii, sare, piper, nucsoara, oregano, branza gouda si bacon.
- 750 g varza de bruxelles
- 125 ml supa
- 300 g rosii
- sare
- piper
- nucsoara macinata
- 1/4 legatura oregano
- 100 g branza gouda
- 150 g bacon taiat rondele
Mod de preparare:
Se pregăteşte varza şi se opăreşte cea 3 minute în supă. Se spală roşiile, se crestează în cruce, se cufundă în apă fierbinte, se îndepărtează coaja, apoi se taie cuburi. Se încălzeşte cuptorul la 200°C. Se amestecă roşiile cu varza şi se condimentează cu sare, piper şi puţină nucşoară.
Se curăţă oregano şi se adaugă în mâncare. Se taie brânza felii mici. Se unge cu unt o formă termorezistentă şi se toarnă legumele. Se aşază baconul şi brânza, apoi se dă totul cea 20 de minute la cuptor, până ce brânza devine galben-aurie.
Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză
Pofta buna!
delicioasa, se aproba 🙂
ma bate gandul sa fac si eu
as incerca si eu acest sufleu cu varză de Bruxelles si brânză, nu prea stiu retete cu varza de Bruxelles
sufleul asta arata delicios