Rulouri de vinete cu ricotta și sos de roșii – rețetă italiană delicioasă. O combinație perfectă de arome italienești, ideale pentru o cină specială sau o masă de weekend în familie. Vinetele sunt rapid prăjite pentru a deveni moi și suculente, umplute cu ricotta cremoasă și coapte în sos de roșii proaspăt aromatizat cu busuioc. […]
Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză
PrinteazaSufleu cu varză de Bruxelles si brânză din: varza de bruxelles, supa, rosii, sare, piper, nucsoara, oregano, branza gouda si bacon.
Ingrediente:
- 750 g varza de bruxelles
- 125 ml supa
- 300 g rosii
- sare
- piper
- nucsoara macinata
- 1/4 legatura oregano
- 100 g branza gouda
- 150 g bacon taiat rondele
Mod de preparare:
pregăteşte varza şi se opăreşte cea 3 minute în supă. spală roşiile, se crestează în cruce, se cufundă în apă fierbinte, se îndepărtează coaja, apoi se taie cuburi. Se încălzeşte cuptorul la 200°C.
amestecă roşiile cu varza şi se condimentează cu sare, piper şi puţină nucşoară.
curăţă oregano şi se adaugă în mâncare. taie brânza felii mici.
unge cu unt o formă termorezistentă şi se toarnă legumele.
aşază baconul şi brânza, apoi se dă totul cea 20 de minute la cuptor, până ce brânza devine galben-aurie.
Sufleu cu varză de Bruxelles si brânză
Pofta buna!
Conopidă și sfeclă murate – Rețetă delicioasă pentru murături de casă: o combinație delicioasă și colorată, perfectă pentru a adăuga un strop de prospețime și crocantă oricărei mese. Aceste murături sunt ușor de preparat și se păstrează bine pe parcursul iernii, oferind o gustare sănătoasă și plină de arome intense. Ingrediente 1 conopidă medie, ruptă […]
delicioasa, se aproba 🙂
ma bate gandul sa fac si eu
as incerca si eu acest sufleu cu varză de Bruxelles si brânză, nu prea stiu retete cu varza de Bruxelles
sufleul asta arata delicios