Sufleu de fructe asortate

Printeaza

Sufleu de fructe asortate din: piersici, prune, mure, mascarpone, smantana, coaja de lamaie.

Ingrediente:Sufleu_de_fructe_asortate

  • 4 piersici sau pere
  • 8 prune
  • 250 g mure
  • 250 g mascarpone
  • 4 linguri zahar
  • 30 ml smantana dulce
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încinge la 180 °C. Se golesc de sâmburi piersicile şi prunele; perele . se curăţă de cotoare şi toate se taie cuburi.

Se amestecă împreună cu murele spălate şi scurse şi se aşază într-o formă de sufleu.

Se amestecă mascarpone cu zahăr, smântână dulce şi coajă de lămâie. Se repartizează peste fructe.Se coace prăjitura la cuptor, timp de cca 10 minute. Se serveste calda.

Sufleu de fructe asortate

Sufleu_de_fructe_asortate

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.