Supa crema de ciuperci cu orez din: ciuperci, ceapa, orez, unt, smantana, sare, piper. Ingrediente: 350 g ciuperci 1 ceapă mare 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceaşcă orez 50 g unt 50 ml smântână de gătit sare piper Mod de preparare: Taie 3 ciuperci felii subţiri şi trage-le la tigaie în 25 g de […]
Supa crema de ciuperci, cu fulgi de ovaz
PrinteazaSupa crema de ciuperci, cu fulgi de ovaz din: ciuperci, iutari, ceapa, fulgi de ovaz, ulei de masline, lapte dulce pasteurizat, sare, piper, supa de legume, cimbru.
- 250 g ciuperci champignon
- 250 g iutari
- 2 cepe
- 3-4 linguri fulgi de ovaz
- 2 linguri ulei de masline
- 500 ml lapte dulce pasteurizat
- sare
- piper macinat
- 350 ml supa de legume
- 2 crengute de cimbru uscat sau verde
Mod de preparare:
Cureţi şi speii ceapa şi ciupercile. Le toci mărunt şi le căleşti în oala pentru supă, în uleiul încins.
Păstrezi jumătate din cantitatea de ciuperci călite, iar peste ceapă şi ciupercile rămase în oală, torni supa de legume, presari fulgii de ovăz, acoperi vasul cu un capac, apoi îl iei de pe foc.
Pasezi legumele cu ajutorul unui mixer vertical, după care subţiezi supa cu laptele pasteurizat incalzit.
Sarezi si condimentezi supa dupa gust.
Repartizezi supa crema in blouri, asezi deasupra ciupercile calite si cateva frunzulite de cimbru ori de verdeata proaspata.
Pentru un gust mai placut poti adauga in fiecare portie cate o bucatica de unt.
Supa crema de ciuperci, cu fulgi de ovaz
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Supa crema de ciuperci cu unt
Supa crema de ciuperci cu unt din: unt, ceapa, ciuperci, faina, lapte, lamaie, smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri unt o ceapă 250 g ciuperci albe 2 linguri făină 250 ml supă sau apă 500 ml lapte o lămâie 2 linguri smântână pătrunjel sare piper Pentru servit: 1-2 ciuperci câteva picături ulei de nuci […]
Pofta buna!