Supa crema de morcovi cu dafin din: morcovi, ceapa, ghimbir, iaurt, dafin, ulei, zahar, sare. Ingrediente: 600 g morcovi 1 ceapă 1 linguriţă rasă cu ghimbir măcinat 100 g iaurt 1 l zeamă de legume strecurată 1 foaie de dafin 2 linguri cu ulei de măsline 1/2 linguriţă cu zahăr sare piper Mod de […]
Supa crema de morcovi cu dovleac din: morcovi, dovleac, cartofi, unt, seminte. Ingrediente: 300 g dovleac 3 morcovi 2 cartofi 100 g unt seminţe de dovleac decojite Mod de preparare: In unt, se călesc dovleacul, morcovii şi cartofii, toate curăţate de coajă, spălate şi tăiate mai mare. Se toarnă apoi apă, după 10 minute […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.