Supa-crema de mustar cu bacon

Printeaza

Supa-crema de mustar cu bacon din: bacon afumat, ceapa, unt sau ulei de masline, apa, concentrat de supă de pasăre, ardei iute, smântână pentru gătit, cremă de brânză, muştar boabe, amidon, sare, piper, frunze de pătrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_musar_cu_bacon

  • câteva felii de bacon afumat
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt sau ulei de măsline
  • 1 l apă
  • 2 cuburi concentrat de supă de pasăre
  • 1 ardei iute
  • 130 ml smântână pentru gătit
  • 130 g cremă de brânză
  • 3 linguri muştar boabe
  • 2-3 linguri amidon
  • piper
  • sare
  • 1/2 legătură frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Topeşti untul în oala de 3 litri şi o căleşti uşor, apoi stingi cu apa fierbinte, în care ai dizol­vat cuburile de supă.

Pui ardeiul iute întreg, apoi smântână amestecată cu crema de brânză şi boa­bele de muştar.

Continui fierberea la foc mic, pen­tru 10 minute. Scoţi ardeiul iute şi adaugi amidonul dizolvat în apă.

Sărezi, iar dacă mai e cazul presari puţin piper.

Prăjeşti câteva felii de bacon într-o tigaie fără ulei, apoi le tai mărunt şi le adaugi în supă împreună cu câteva fire de pătrunjel verde tocate fin.

Serveşti supa fierbinte, alături de pâine unsă cu unt sau cu sărăţele cro­cante.

Supa-crema de mustar cu bacon

Supa_crema_de_musar_cu_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.