Supa de anghila

Printeaza

Supa de anghila din: ceapa, cartofi, morcov, sare, piper, vin alb, anghila, ardei gras, rosii, ulei, ardei iute, smantana, usturoi, foaie de dafin, patrunjel, suc de lamaie, oregano.

Ingrediente:Supa_de_anghila

  • o ceapă mare tăiată julien
  • 2 cartofi
  • un morcov tăiat rondele
  • o linguriţă de sare
  • un vârf de piper
  • două ceşti de vin alb
  • o anghilă colorată de 4 kilograme
  • jumătate de ardei gras
  • 3 roşii
  • două linguri de ulei
  • două linguri de ardei iute
  • 4 linguri de smântână
  • 4 căţei de usturoi
  • o foaie de dafin
  • pătrunjel
  • suc de lămâie
  • oregano

 

Mod de preparare:

Se fierb în 2 litri de apă aripioarele, pielea şi capul anghilei.

Se adaugă foi de dafin, pătrunjel şi doi căţei de ustur­oi pisaţi.

Strecuraţi supa şi puneţi-o într-o oală. Adăugaţi ceapă, roşii, 2 căţei de usturoi şi ardei gras roşu tăiat cubuleţe şi sotat, două linguriţe de ardei iute şi două ceşti de vin alb.

Fierbeţi supa cu cartofii şi morcovii. Cu 15 minute înainte de masă, adăugaţi bucăţile de anghilă.

Apoi se adaugă smântână şi se serveşte caldă.

Supa de anghila

Supa_de_anghila

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Anghilă în sos cu varză călită

Anghila cu fenicul

Anghila cu fenicul din: anghila, otet, sare, ghimbir, pastarnac, fenicul, ulei, piper, patrunjel. Ingrediente: 800 g anghilă 4-5 linguri oţet de Sherry 1 lingură sare de mare 50 g ghimbir murat 200 g păstârnac 300 g fenicul 6-7 linguri ulei de susan 1 lingură seminţe de fenicul sare piper Cayenne 125-250 ml fond de peşte […]

 

Peste oriental

Peste anghila cu legume

Peste anghila cu legume din: peste, praz, usturoi, ardei iute, ardei gras, patrunjel, sare, piper, usturoi, ulei, lamaie, oua, concentrat de legume. Ingrediente: 300 g peşte anghilă 1 praz mic 3 căţei de usturoi 1 ardei iute 1 ardei mare California frunze de pătrunjel sare piper praf de usturoi ulei zeamă de lămâie Pentru servire: […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.