Supa de anghila din: ceapa, cartofi, morcov, sare, piper, vin alb, anghila, ardei gras, rosii, ulei, ardei iute, smantana, usturoi, foaie de dafin, patrunjel, suc de lamaie, oregano.
Ingrediente:
o ceapă mare tăiată julien
2 cartofi
un morcov tăiat rondele
o linguriţă de sare
un vârf de piper
două ceşti de vin alb
o anghilă colorată de 4 kilograme
jumătate de ardei gras
3 roşii
două linguri de ulei
două linguri de ardei iute
4 linguri de smântână
4 căţei de usturoi
o foaie de dafin
pătrunjel
suc de lămâie
oregano
Mod de preparare:
Se fierb în 2 litri de apă aripioarele, pielea şi capul anghilei.
Se adaugă foi de dafin, pătrunjel şi doi căţei de usturoi pisaţi.
Strecuraţi supa şi puneţi-o într-o oală. Adăugaţi ceapă, roşii, 2 căţei de usturoi şi ardei gras roşu tăiat cubuleţe şi sotat, două linguriţe de ardei iute şi două ceşti de vin alb.
Fierbeţi supa cu cartofii şi morcovii. Cu 15 minute înainte de masă, adăugaţi bucăţile de anghilă.
Anghila cu fenicul din: anghila, otet, sare, ghimbir, pastarnac, fenicul, ulei, piper, patrunjel. Ingrediente: 800 g anghilă 4-5 linguri oţet de Sherry 1 lingură sare de mare 50 g ghimbir murat 200 g păstârnac 300 g fenicul 6-7 linguri ulei de susan 1 lingură seminţe de fenicul sare piper Cayenne 125-250 ml fond de peşte […]
Peste anghila cu legume din: peste, praz, usturoi, ardei iute, ardei gras, patrunjel, sare, piper, usturoi, ulei, lamaie, oua, concentrat de legume. Ingrediente: 300 g peşte anghilă 1 praz mic 3 căţei de usturoi 1 ardei iute 1 ardei mare California frunze de pătrunjel sare piper praf de usturoi ulei zeamă de lămâie Pentru servire: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.