Supa de cartofi cu morcovi

Printeaza

Supa de cartofi cu morcovi din: cartofi, morcovi, supa, ceapa, usturoi, carne de vita, galbenus, pesmet, sare, piper, mustar si nucsoara.

Ingrediente:Supa_de_cartofi_cu_morcovi

  • 750 g cartofi
  • 250 g mocovi
  • 1,25 l supa
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g carne de vita tocata
  • 1 galbenus
  • 1-2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1-2 lingurite mustar clasic
  • nucsoara rasa

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi tăiaţi-i cuburi. Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i bucăţi. Puneţi cartofii în supă şi fierbeţi-i cea 20 de minute. 2 între timp, curăţaţi ceapa şi usturoiul şi tocaţi-le mărunt. Amestecaţi-le cu gălbenuşul, carnea tocată, pesmetul, muştarul, sarea şi piperul şi frământaţi totul bine.

Cu mâinile umede, formaţi perişoare din acest amestec. După 10 minute, adăugaţi în supă morcovii şi perişoarele şi lăsaţi-le să fiarbă. Condimentaţi supa cu sare, piper şi nucşoară.

Supa de cartofi cu morcovi

Supa_de_cartofi_cu_morcovi

Poftă bună!

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata supa asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.