Supa de cartofi cu orez si albitura

Printeaza

Supa de cartofi cu morcov, ceapa, telina, albitura, ulei, ardei gras, cartofi, rosii, saer, knorr si marar sau patrunjel.

Ingrediente:

  • morcov 60 g
  • ceapă 60 g
  • ţelină şi albitură 150 g
  • ulei 50 ml
  • ardei gras 50 g
  • cartofi 500 g
  • roşii proaspete sau în bulion 200 g
  • sare şi knorr
  • o legătură de mărar sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie mărunt, se căleşte în ulei cu puţină apă şi se pune la fiert în supă (R 80, 81) sau apă cu o linguriţă de knorr.

După aproximativ 10 minute se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se continuă fierberea, până ce toate legumele sunt bine fierte, apoi se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii.

După ce toate ingredientele sunt pătrunse, se potriveşte gustul cu sare, iar înainte de servire se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.