Supa de ceapa cu orez

Printeaza

Supa de ceapa cu orez din: ceapa, orez, patrunjel, morcovi, seminte de chimen, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 5 cepe
  • 200 g orez
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de ceapa cu orez: Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi ceapa julienne. Puneţi la fiert, în 3 I apă, 4 cepe, morcovii şi rădăcina de pătrunjel, curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe şi seminţele de chimen.

Ceapa rămasă căliţi-o în ulei 2-3 minute, apoi puneţi-o în oala cu ciorbă.

După ce legumele sunt bine fierte, adăugaţi orezul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt.

Potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Tocană de Vinete cu Roșii

Tocană de Vinete cu Roșii: O Rețetă Delicioasă de Post. Această rețetă simplă, dar savuroasă, combină vinetele suculente cu roșiile dulci și aromate, fiind perfectă pentru o cină ușoară sau ca garnitură lângă un fel principal. Ingrediente Vinete (2 mari): Vinetele sunt bogate în fibre, vitamine B1 și B6 și antioxidanți, care ajută la menținerea […]

Lapti de Pește la Grătar cu Ierburi Aromatice

Lapti de Pește la Grătar cu Ierburi Aromatice – o opțiune de gătit sănătoasă și plină de savoare, perfectă pentru o cină ușoară sau un prânz rafinat. Această rețetă transformă lăptii simpli într-un fel de mâncare elegant și delicios, potrivit pentru orice ocazie. Ingrediente: Lapti de pește (500 g): Proaspeți și curățați. Ulei de măsline […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.