Compot de Căpșuni cu Mentă din: capsuni, zahar, apa, frunze de menta, suc de lamaie, gheata. În zilele toride de vară, nu există nimic mai răcoritor și revigorant decât un compot de căpșuni proaspete cu un twist de mentă. Această rețetă simplă și reconfortantă îmbină dulceața căpșunilor cu prospețimea frunzelor de mentă pentru a crea […]
Supa de dovlecei cu rosii – usor de preparat
PrinteazaSupa de dovlecei cu rosii – usor de preparat din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, cartofi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 1 radacina patrunjel
- 2 catofi
- 4 rosii
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de dovlecei cu rosii – usor de preparat: Curăţaţi ceapa, morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ardeiul gras, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe.
Căliţi toate acestea în ulei 5-6 minute într-o oală, după care adăugaţi 3 litri de apă.
Lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute, apoi adăugaţi roşiile, cartofii şi dovleceii, toate curăţate şi tăiate în bucăţi mai mari.
Lăsaţi supa să fiarbă la foc mic încă 30 de minute.
Pofta buna!
Piept de Fazan cu Smochine și Bacon
Piept de Fazan cu Smochine și Bacon din: piept de fazan, bacon, smochine, ulei, sare, piper, rozmarin, vin. Pieptul de fazan învelit în bacon și gătit cu smochine este o rețetă sofisticată, ce oferă o experiență culinară remarcabilă prin contrastul său dulce-sărat. Această combinație îndrăzneață între delicatețea fazanului, aroma bogată a baconului și dulceața smochinelor […]