Tigaie de miel cu broccoli din: carne de miel, ulei, ceapa rosie, broccoli, mazare, sos chilli dulce, sos de soia, ghimbir, orez. Timp de preparare 10 minute, Timp de gatire 15 minute, 4 portii Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună […]
Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat
PrinteazaSupa de legume cu paste si patrunjel proaspat din: ceapa, morcovi, telina, ardei, patrunjel, pastarnac, usturoi, sare, piper, paste si ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 3-4 morcovi
- o telina radacina
- 2 ardei
- o radacina de patrunjel
- o radacina pastarnac
- 2-3 catei usturoi
- sare
- piper macinat
- 100 g paste mici
- 2 lingurite ulei de masline
- 1-2 legaturi patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se spală şi se fierb întregi, în apă cu sare. Separat, se fierb pastele.
După ce au fiert legumele, se scot în sită. Ceapa, rădăcinoasele si ardeii se dau deoparte.
păstrează morcovii, se feliază şii se adaugă în supă împreună cu pastele bine scurse.
pun ulei de măsline, sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote, apoi se opreşte focul. Se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.
Supa de legume cu paste si patrunjel proaspat
Pofta buna!
Supa de pui cu tortellini din: morcovi, ceapa, usturoi, supa de pui, apa, oregano, busuioc, piept de pui, tortellini cu branza, broccoli. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 l supa de pui, baza 50 0ml apa 1 lingurita oregano 1 lingurita busuioc 1 kg piept de pui, taiat cuburi 400 […]
Tot timpul o supa este buna 😉