Supa de loboda si spanac cu smantana

Printeaza

Supa de loboda si spanac cu smantana din: lobodă, spanac, ceapa verde, smantana, unt, faina, zeama de carne, sare.

Ingrediente:Supa de loboda si spanac cu smantana

  • 1 legătură de lobodă
  • 200 g spanac curăţat
  • 2 fire de ceapă verde (doar frunzele)
  • 1 linguriţă smântână
  • 2 linguriţe unt
  • 3 linguriţe făină
  • 300 ml zeamă de carne
  • 1 vârf de cuţit de sare

 

Mod de preparare:

Speli bine loboda, spanacul şi ceapa în mai multe ape şi apoi le fierbi înăbuşit în puţină apă sărată.

Când s-au înmu­iat bine, le scurgi, le toci mărunt, apoi le treci prin sită.

Separat, topeşti untul, adaugi făina şi amesteci bine, dar nu laşi să se rumenească.

Stingi totul cu zeama de carne, adaugi piureul şi laşi să fiarbă mai departe.

La sfârşit, adaugi sarea şi smântână, iar când s-a răcit această compoziţie, pui şi zeama de lămâie.

Poţi să înlocuieşti sosul cu orez fiert pe care-l pasezi odată cu spanacul şi cu loboda.

Supa de loboda si spanac cu smantana

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.