Supa de gaina cu praz din: carne de gaina, apa, praz, ceapa, sare, unt, frisca, oua, faina. Ingrediente: 1, 2 kg carne de găină 4 l de apă 3 fire de praz 1 ceapă sare 80 g unt 100 g frişcă lichidă 2 ouă 50 g făină Mod de preparare: Dezosaţi toată carnea, treceţi-o […]
Supa de pui a la grec cu morcov si telina din: pui (fără piept), apa, lamaie, ou, orez, patrunjel, ceapa, telina, morcovi, sare, piper. Ingrediente: 1 pui (fără piept) 2-3 l de apă 1 lămâie 2 gălbenuşuri 2 linguri orez pătrunjel 1 ceapă telină 3 morcovi medii sare piper Mod de preparare: Tăiem puiul în bucăţi şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.