Musaca cu Ciuperci și Carne de Vită din: carne de vita, ciuperci, ceapa, usturoi, orez, lapte, unt, faina, nucsoara, scrotisoarasare, piper, ulei de masline, parmezan. Această reinterpretare adaugă un aer aromatic cu ciuperci și carne de vită, oferind o notă nouă și delicioasă unei rețete clasice. Musacă este un preparat tradițional în bucătăria mediteraneană, dar […]
Supă de purcel
PrinteazaSupă de purcel
Ingrediente:
- 1 kg purcel de lapte
- 3 linguri smantană
- 150 g arpacaş
- 2 cepe
- 1 ţelină
- 1 păstîrnac
- sare
- piper
- 10 g mirodenii de carnaţi
- 80 g unt
- l legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Supă de purcel: Carnea se taie bucăţi egale şi se lasă in apă cu sare timp de o oră. Se pune apoi la fiert cu 2 1 apă,
zarzavatul întreg, sare, arpacaşul bine spălat şi mirodeniile.
Se fierbe circa 1 1/4 oră, după care se scoate zarzavatul.
La sfîrsit se adaugă smantană şi verdeaţa tocată.
Pofta buna!
Top Alimente Bogate în Prebiotice
Top Alimente Bogate în Prebiotice: Strategii Eficiente pentru Îmbogățirea Dietei și Susținerea Sănătății Intestinale. În căutarea unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate, conceptul de “prebiotice” a câștigat teren în discuțiile despre nutriție și sănătatea digestivă. Prebioticele sunt fibre și alte compuși nedigerabili care ajută la hrănirea bacteriilor benefice din intestin, contribuind […]