Supă de purcel

Printeaza

Supă de purcel

Ingrediente:

  • 1 kg purcel de lapte
  • 3 linguri smantană
  • 150 g arpacaş
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 1 păstîrnac
  • sare
  • piper
  • 10 g mirodenii de carnaţi
  • 80 g unt
  • l legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Supă de purcel: Carnea se taie bucăţi egale şi se lasă in apă cu sare timp de o oră. Se pune apoi la fiert cu 2 1 apă,

zarzavatul întreg, sare, arpacaşul bine spălat şi mirodeniile.

Se fierbe circa 1 1/4 oră, după care se scoate zarzavatul.

La sfîrsit se adaugă smantană şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

 

 

 

Musaca cu Ciuperci și Carne de Vită

Musaca cu Ciuperci și Carne de Vită din: carne de vita, ciuperci, ceapa, usturoi, orez, lapte, unt, faina, nucsoara, scrotisoarasare, piper, ulei de masline, parmezan. Această reinterpretare adaugă un aer aromatic cu ciuperci și carne de vită, oferind o notă nouă și delicioasă unei rețete clasice. Musacă este un preparat tradițional în bucătăria mediteraneană, dar […]

Top Alimente Bogate în Prebiotice

Top Alimente Bogate în Prebiotice: Strategii Eficiente pentru Îmbogățirea Dietei și Susținerea Sănătății Intestinale. În căutarea unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate, conceptul de “prebiotice” a câștigat teren în discuțiile despre nutriție și sănătatea digestivă. Prebioticele sunt fibre și alte compuși nedigerabili care ajută la hrănirea bacteriilor benefice din intestin, contribuind […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.