Supă picantă de năut şi vinete

Printeaza

Sotează 1 ceapă tocată într-o lingură ulei de măsline încins într-o cratiţă mare.

Adaugă 2 linguri de harissa şi amestecă timp de 2 minute. Pune în cratiţă 2 vinete tăiate cubuleţe şi tăvăleşte-le prin sosul format.

Toarnă peste ele 400g de roşii din conservă, 400g de năut din conservă şi 500ml de apă.

Adu totul la punctul de fierbere şi lasă să clocotească 30 de minute.

Presară 2 linguri de coriandru proaspăt tocat, asezonează, amestecă bine si serveste.

Supă picantă de năut şi vinete

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi palce nautul de nici o culoare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.