Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan din: fileuri de ton, seminte de susan, ulei de susan, sare, piper, lamaie, sos de soia. Descoperă rafinamentul și savoarea unui Steak de Ton, o rețetă care transformă un simplu file de ton într-o capodoperă culinară. Acest preparat combină textura unică și gustul bogat al tonului […]
Supa rece de visine
PrinteazaSupa rece de visine din: vişine, gălbenuşuri.
Ingrediente:
- 2 kg vişine
- 5 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Supa rece de visine: Jumătate din cantitatea de vişine se fierbe, se trece prin sită şi se adaugă zahărul.
Restul de vişine se storc crude prin tifon şi se adaugă în fiertura de vişine, după ce aceasta s-a răcit.
Se freacă gălbenuşurile cu puţină zeamă rece de vişine şi se adaugă peste restul de zeamă. Se serveşte rece.
Pofta buna!
Midii în Sos de Cocos și Curry
Midii în Sos de Cocos și Curry din: midii, lapte de cocos, pasta de curry, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, suc de lamaie, coriandru, sare, piper, ulei de cocos. Explorarea bucătăriei mondiale este o aventură fascinantă care ne duce adesea pe căi neașteptate, iar midii în sos de cocos și curry reprezintă o astfel de călătorie […]