Supa taraneasca de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, varza, pastarnac, telina, ciuperci, zahar, sare, piper, pasta de rosii. Ingrediente: 200 g carne de vită tocată 4 albuşuri 200 g os de vită 100 g tacâm de pui 2 cepe roşii 2-3 căţei de usturoi 1 morcov 100 g varză creaţă 1 păstârnac 100 […]
Supa taraneasca cu gulie si fulgi de grau din: fulgi de grâu, ceapă, gulie, ţelină cu tot cu frunze, morcovi, pătrunjel, chimen, coriandru, cimbrişor, boia de ardei, ulei, apă, măghiran, sare. Ingrediente: 2 linguri de fulgi de grâu 1 ceapă 1 gulie mică 1 ţelină mică cu tot cu frunze 2 morcovi 2 fire de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.