Supă verde de primavară

Printeaza

Supă verde de primavară 

Ingrediente: Supa verde de primavara

  • 3 legături de ştevie
  • 1/2 kg spanac
  • 1 salată verde
  • 3-4 fire de tarhon
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 100 g unt (sau ulei)
  • 1 linguriţă de făină
  • 1 gălbenuş
  • 3 linguri smântână
  • 1 linguriţă condiment

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ştevia, spanacul şi salata şi le tai fideluţă. Intr-o oală pui la fiert 1si 1/2 l apă împreună cu condimentul ca să-ţi iasă o supă.

Verdeţurile le căleşti în unt (sau ulei), adaug făina desfăcută în apă şi după ce s-au înmuiat bine, adaugi supa fiartă separat.

Le laşi să fiarbă circa 30 de minute. Tragi oala de pe foc, laşi să se răceas­că şi apoi dregi supa cu gălbenuşul amestecat cu smântână.

Când o serveşti, presari tarhonul şj pătrun­jelul tocate.

Supă verde de primavară

Supa verde de primavara

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.