Taitei cu pesto de migdale din: taitei de orez, coriandru, migdale, ulei, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g tăiţei de orez 1 legătură coriandru verde 75 g migdale 500 ml ulei de măsline 4 căţei de usturoi sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se toacă usturoiul. Se pisează migdalele (o treime din […]
Taitei cu miere si nuci
PrinteazaTaitei cu miere si nuci din: taitei, unt, nuci, miere, scortisoara si sare.
- 500 g taitei lati
- 100 g unt
- 200 g nuci
- 3 linguri miere
- 1 lingurita scortisoara
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti taiteii in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Scurgeti-i de apa si amestecati-i cu untul, mierea, scortisoara si nucile pisate.
Omogenizati si serviti preparatul cald. Pentru un plus de savoare, puteti sa puneti amestecul cu taitei intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu nuci macinate.
Nivelati-l si tineti-l la cuptor 15 minute, pana cand se formeaza o crusta rumena.
Taitei cu miere si nuci
Pofta buna!
poate iti place si:
Taitei chinezesti cu ciuperci
Taitei chinezesti cu ciuperci din: ciuperci, miere, usturoi, ulei, ceapa, sos de soia, taitei. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 linguri ulei ceapă verde un căţel usturoi 1 1/2 linguri miere câteva fire coriandru 3 linguri sos de soia 300 g tăiţei chinezeşti Mod de preparare: Se încing 2 linguri de ulei şi se pun ciupercile. […]
Pofta buna!
simplus i bun
ma tot bate gandul sa fac si eu niste taietei, poate imi fac timp pana la urma
eu mai fac din cand in cand, sunt foarte buni