Tarta cu cascaval si rosii

Printeaza

Tarta cu cascaval si rosii din: faina, apa calduta, zahar, drojdie, ulei, sare, kaizer, rosii, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper, oregano, nucsoara.

Ingrediente:Tarta_cu_cascaval_si_rosii

pentru blat:

  • 250 g faina
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 10 g drojdie proaspata
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sare

pentru umplutura:

  • 100 g kaizer
  • 2 rosii potrivite
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 150 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci drojdia cu zahărul şi două linguri de apă călduţă.

Cerni făina şi adaugi un praf de sare.

Faci o adâncitură în mijloc şi pui drojdia, apa călduţă rămasă, uleiul şi frămânţi.

Laşi coca la dospit 30 de minute.

Tai kaizerul şi ceapa cubuleţe, razi caşcavalul şi tai roşiile felii.

Baţi ouăle spumă şi le amesteci cu kaizerul, caşcavalul, smântână, ceapa, potriveşti de sare şi condimentezi cu piper, oregano şi nucşoară, după gust.

Intinzi blatul pe o suprafaţă plană presărată în prealabil cu făină.

Pui foaia într-o tavă rotundă şi tapetată cu ulei şi faină. Torni umplutura, aşezi feliile de roşii şi razi caşcaval deasupra.

Coci tarta 20-25 de minute.

Tarta cu cascaval si rosii

Tarta_cu_cascaval_si_rosii

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Tarta cu creveti

Tarta cu creveti

Tarta cu creveti din: aluat foietaj, ceapa, ulei, peste, branza, tarhon, creveti, sare, piper, smantana. Ingrediente: 300 g aluat foietaj 1 lingură cu ulei de măsline 1/2 ceapă medie, curăţată şi tocată fin 250 g peşte alb 60 g brânză Ceddar, rasă 1 lingură rasă cu tarhon tocat 150 g creveţi fierţi, tăiati mărunt sare […]

Tarta cu rubarba si frisca

Tarta cu rubarba si frisca

Tarta cu rubarba si frisca din: faina, zahar, praf de copt, sare de mare, unt, ou, galbenusuri, rubarba, zahar, apa de trandafiri, cardamom, frisca. Ingrediente aluat:   1 cană făină ¾ cană zahăr ½ lingurita praf de copt ½ lingurita sare de mare 4 linguri unt nesarat, tăiat bucăți 1 ou 2 galbenusuri de ou Ingrediente […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Da, o sa fac si eu tarta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.