Falafel cu aroma de usturoi din: farro, naut, arrdei iuti, coriandru, patrunjel, usturoi, sare, chimion, piper, condimente, ulei de masline, suc de lamaie, faina de naut, praf de copt, ulei. Farro este o sursă excelentă de nutrienți esențiali, cum ar fi proteinele, fibrele și carbohidrații complecși. De asemenea, este bogat în vitamine și minerale, cum […]
Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon
PrinteazaTarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon din: foitaj, smantana, ceapa rosie, bacon afumat, seminte de chimen, piper, nucsoara.
Ingrediente:
- 1/2 pachet foitaj decongelat
- 2 linguri smantana
- 4 felii cascaval
- 1/2 ceapa rosie
- 100 g bacon afumat
- seminte de chimen, dupa gust
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Intr-o tigaie fără grăsime se călesc ceapa tăiată peştişori şi baconul, 5 minute.
întinde într-o foaie subţire jumătate din cantitatea de aluat de foitaj dintr-un pachet şi apoi se transferă în tava de copt.
unge foaia subţire cu smântână şi se presară cu seminţe de chimen, nucşoară şi piper.
presară şi ceapa cu baconul, se repartizează caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 10 minute la foc mare.
Tarta cu ceapa rosie, cascaval si bacon
Pofta buna!
Cotlete de miel cu usturoi si vin
Cotlete de miel cu usturoi si vin din: cotlete de miel, vin rosu, usturoi, rozmarin, menta, ulei de masline, unt, smantana, ceapa verde. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă […]