Tarta cu ciuperci si branza

Printeaza

Tarta cu ciuperci si branza din: faina, unt, apa rece, otet, sare, ou, ciuperci, branza dulce de vaci, telemea, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_cu_ciuperci_si_branza

aluat:

  • 750 g faina
  • 175 g unt
  • 75 ml apa rece
  • 1 lingura de otet sau zeama de lamaie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou

umplutura:

  • 500 g ciuperci
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 200 g telemea
  • 4 oua
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi ingredientele pentru aluat şi frământaţi 10 minute un aluat potrivit de tare.

Puneţi aluatul înfăşurat în folie, la frigider pentru 20 de minute. Intindeţi apoi  din aluat o foaie într-o tavă rotundă, unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Amestecaţi brânza de vaci cu telemeaua şi cu 4 ouă bătute. Condimentati ames­tecul, adăugaţi ciupercile şi ceapa călite timp de 15 minute şi turnati-l apoi peste foaia din tavă. Coaceţi tarta la foc potrivit.

Tarta cu ciuperci si branza

Tarta_cu_ciuperci_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.