Tocană Low Carb de Vită cu Ciuperci: un fel de mâncare clasic, reconfortant, ideal pentru cei care urmăresc un regim alimentar low carb. Această variantă bogată în proteine și săracă în carbohidrați combină carnea suculentă de vită cu ciupercile aromate într-un sos gros și gustos, perfect pentru o cină sățioasă. Ingrediente Carne de vită: Alege […]
Tarta cu dovlecel, ciuperci si praz
PrinteazaTarta cu dovlecel, ciuperci si praz din: faina, margarina, bicarbonat, otet, apa, sare, ciuperci, praz, dovlecel, ardei gras, sos de rosii, cimbru, condiment de legume.
Ingrediente:
aluat:
- 250 g faina
- 100 g margarina
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita otet
- apa
- sare
umplutura:
- 250 g ciuperci
- 1 fir praz
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- 1 cescuta sos de rosii
- ulei
- cimbru
- condiment de legume
Mod de preparare:
Stingi bicarbonatul cu oţet, margarină, apoi îl amesteci cu făina şi frămânţi împreună cu sare şi puţină apă, călduţă.
Frămânţi aluatul bine şi îl laşi să crească. Pentru umplutură, căleşti prazul în ulei, adaugi ciupercile tăiate, ardeiul tăiat cubuleţe şi dovlecelul feliat.
Adaugi jumătate din sosul de roşii şi condimente după gust. Intr-o tavă unsă cu ulei, întinzi o foaie din 3/4 aluat.
Pui umplutura de legume şi reetul de sos de roşii. Restul de aluat îl tai fâşii şi le pui peste tartă, sub formă de grătar. Dai la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute.
Tarta cu dovlecel, ciuperci si praz
Pofta buna!
Orez cu Carne Afumată – Reteta Ușor de Preparat. Un fel de mâncare reconfortant, combinând aromele bogate ale cărnii afumate cu textura moale a orezului. Această rețetă se bucură de popularitate în multe culturi, datorită versatilității și gustului său intens, oferind o masă sățioasă și aromată. Ingrediente Carne afumată – Poți folosi bacon, cârnați afumați […]