Pui Marinat cu Ghimbir și Citrice din: piept de pui, suc de portocale, suc de lamaie, sos de soia, ghimbir, usturoi, miere, sare, piper, ulei. Perfectă pentru iubitorii de gusturi complexe și echilibrate, această rețetă combină dulceața și aciditatea citricelor cu aroma picantă a ghimbirului, creând un echilibru gustativ spectaculos. Este o alegere ideală atât […]
Tarta cu gutui si crema de branza
PrinteazaTarta cu gutui si crema de branza din: biscuiti, unt, gutui, oua, zahar, apa, vanilie, crema de branza.
Ingrediente:
baza de biscuiţi:
- 300 g biscuiţi de cacao
- 100 g unt
umplutură:
- 2-3 gutui
- 3 ouă
- 200 g zahăr
- 300 ml apă
- un baton vanilie
- 500 g cremă de brânză
Mod de preparare:
Gutuile se spală, se curăţă de căsuţa cu seminţe, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa, 100 g zahăr si vanilia. Se lasă 30 de minute pe foc, se scurg apoi si se pasează pentru a obţine un piure de fructe.
Biscuiţii se mărunţesc si se amestecă bine cu untul topit. Se tapetează si baza, si lateralele unei forme de copt cu pereţi detaşabili.
Brânza se amestecă bine cu ouăle şi restul de zahăr, se adaugă piureul de gutui si se toarnă peste baza de biscuiţi. Se lasă la cuptor 30 de minute.
Tarta cu gutui si crema de branza
Pofta buna!
Supă Cremoasă de Ovăz cu Legume
Supă Cremoasă de Ovăz cu legume din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fulgi de ovaz, supa, ulei, sare, piper, turmeric, paprika, patrunjel. Nu este un secret că ovăzul constituie o sursă remarcabilă de fibre și nutrienți esențiali, dar știai că poate transforma o simplă supă într-o experiență culinară excepțională și sănătoasă? Supa de ovăz reprezintă o […]