Tarta cu praz si branza din: faina, unt, sare, ou, praz, ardei, branza, usturoi, piper. Ingrediente: 200 g făină 100 g unt 1 ou sare Pentru umplutură: 2 bucăţi praz 30 g unt 1 ardei gras 250 g brânză 3 căţei de usturoi piper Mod de preparare: Omogenizezi toate ingredientele pentru aluat şi-l dai […]
Tarta cu ciuperci si praz din: faina, oua, ulei, otet, sare, praz, ciuperci, piper, smantana, cascaval, ulei. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 1 ou 100 ml ulei 2 linguriţe oţet 1 praf de sare 3-4 linguri apă călduţă Pentru umplutură: 1-2 fire praz 400 g ciuperci sare piper 200 g smântână 4 ouă 100 g […]
Tarta cu praz si mazare din: aluat, praz, mazare, unt, oua, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 1 aluat foitaj Pentru umplutura: 600 g praz 300 g mazăre din conservă 4 linguri unt 3 ouă 250 g smântână 150 g brânză sare piper Mod de preparare: Dezgheţi aluatul de foitaj, apoi îl întinzi într-o tavă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.