Tarte cu branza, legume si rozmarin

Printeaza

Tarte cu branza, legume si rozmarin din: făină, zahăr, praf de copt, ulei vegetal, apă rece, sare, branza de capra, zucchini, vânătă, ardei gras roşu, ardei gras galben, crenguţe de rozmarin.

 

Ingrediente:

  • 260g de făină
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 7 linguri de ulei vegetal
  • 30-50ml de apă rece
  • sare

Pentru umplutura:

  • 110 g brânză de capră
  • 1/2 zucchini
  • 1/2 vânătă
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 3 linguri ulei vegetal
  • crenguţe de rozmarin pentru decor

Mod de preparare:

Intr-un bol se adaugă toate ingredientele uscate pentru crustă şi se amestecă bine.

Intr-o cană se amestecă ingredientele lichide, după care se toarnă peste cele uscate şi se amestecă bine cu o furculiţă, până când compoziţia devine un aluat moale.

Se împarte aluatul în 4 părţi egale, se presează în 4 forme de tarte, se înţeapă cu o furculiţă şi se coace la cuptor 20-25 de minute la 180°C.

Sât timp se coc crustele, se spală toate legumele şi se taie cuburi cât mai mici şi egale.

Apoi se unge o tigaie cu puţin ulei şi se călesc legumele, pe rând, câte 4-5 minute fiecare.

Apoi se pun toate într-un bol, se adaugă brânza de capră ruptă în bucăţele şi un praf de sare, şi se amestecă.

Când s-au copt crustele, se scot din cuptor, se lasă să se răcească de tot, apoi se scot din forme şi se umplu cu compoziţa de legume şi brânză.

Se ornează cu câte o crenguţă de rozmarin şi se servesc imediat.

Tarte cu branza, legume si rozmarin

Tarte_cu_branza_legume_si_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.