Tartine cu sunca si sardele

Printeaza

Tartine cu sunca si sardele din: paine, sunca de praga, sardele, unt, ceapa verde.

Ingrediente:Tartine cu sunca si sardele

  • 1 corn sau 2 felii de paine proaspata
  • 2 felii de sunca de praga
  • 2-3 sardele
  • 2 linguri cu unt
  • 1/2 ceapa sau 3-4 fire de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se toaca sunca marunt, la fel se procedeaza cu sardelele (dupa ce acestea se curata de oase), se pun in farfurie adancă peste unt.

Se freaca spuma si se potriveste amestecul de sare. Ceapa se toaca fin (se freaca usor cu sare, se spala cu apa rece) si se pune peste amestecul de mai sus.

Se omogenizeaza amestecul si se fac tartine cu paine prajita. Se orneaza cu felii de rosii, castravete crud sau ardei gras si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.