Terina din linte si paste
PrinteazaTerina din linte si paste din: linte rosie, paste scurte, oua, praz, ceapa, usturoi, ardei iute, cimbru uscat, sare si piper.
- 500 g linte rosie
- 200 g paste scurte
- 3 oua
- 1 fir praz
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1/2 ardei iute
- 1 lingura cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
FIerbeti lintea in apa cu sare, apoi scurgeti-o si lasati-o la racit. Fierbeti pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, scurgeti-le de apa si puneti-le intr-un castron. Adaugati ouale batute, ceapa, prazul si ardeiul, tocate marunt si usturoiul pisat. puneti si cimbrul maruntit si condimentati cu sare si piper.
Amestecati bine ingredientele si turnati amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Nivelati amestecul si puneti deasupra foid e dafin, una langa alata, insirate pe mijlocul terinei. Coaceti terina la foc potrivit, lasati-o la racit putin inainte de taiere.
Terina din linte si paste
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cum se prepara lintea rosie
- preparare linte rosie
Interesant