Tigaie cu legume

Printeaza

Tigaie cu legume din: conopida, rosii, ceapa, ardei grasi, ardei iuti, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg conopida
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei iuti
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi conopi­da în apă cu sare, o desfaci în bucheţe­le şi o laşi la scurs. Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei.

Roşiile le ţii câteva secunde în apă clo­cotită pentru a în­depărta cu uşurinţă pieliţa, le mărunţeşti şi le pui peste ceapa călită.

Speli şi tai mă­runt ardeii graşi şi pe cei iuţi şi îi pui în vas. Adaugi verdeaţa tocată, conopida, sarea şi le laşi 10 minute să se com­bine aromele.

Poţi servi mân­carea de legume rece sau caldă.

 

Tigaie cu legume

Tigaie_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

Campari: Istoria Fascinantă, Secrete și Rețete: Ghidul Complet

Campari: Istoria Fascinantă, Secrete și Rețete: Ghidul Complet – Campari este un aperitiv italian emblematic, cunoscut pentru gustul său amar și culoarea roșie vibrantă. De-a lungul anilor, Campari a devenit un element esențial în cocktailurile clasice, dar și un simbol al rafinamentului și tradiției italiene. Cum a Apărut Campari Campari a fost creat de Gaspare […]

Sos Hollandaise

Sos Hollandaise – Rețeta Clasică pentru Un Gust Desăvârșit – un sos clasic franțuzesc, renumit pentru textura sa catifelată și gustul bogat. Este un sos de bază în bucătăria franceză și este adesea servit cu ouă Benedict, legume la abur, pește sau carne de pui. Prepararea sosului Hollandaise necesită puțină atenție și tehnică, dar rezultatul […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.