Campari: Istoria Fascinantă, Secrete și Rețete: Ghidul Complet – Campari este un aperitiv italian emblematic, cunoscut pentru gustul său amar și culoarea roșie vibrantă. De-a lungul anilor, Campari a devenit un element esențial în cocktailurile clasice, dar și un simbol al rafinamentului și tradiției italiene. Cum a Apărut Campari Campari a fost creat de Gaspare […]
Tigaie cu legume
PrinteazaTigaie cu legume din: conopida, rosii, ceapa, ardei grasi, ardei iuti, patrunjel, sare, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg conopida
- 3-4 rosii
- 2 cepe
- 2 ardei grasi rosii
- 2 ardei iuti
- 1 legatura patrunjel
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi conopida în apă cu sare, o desfaci în bucheţele şi o laşi la scurs. Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei.
Roşiile le ţii câteva secunde în apă clocotită pentru a îndepărta cu uşurinţă pieliţa, le mărunţeşti şi le pui peste ceapa călită.
Speli şi tai mărunt ardeii graşi şi pe cei iuţi şi îi pui în vas. Adaugi verdeaţa tocată, conopida, sarea şi le laşi 10 minute să se combine aromele.
Poţi servi mâncarea de legume rece sau caldă.
Tigaie cu legume
Pofta buna!
Campari: Istoria Fascinantă, Secrete și Rețete: Ghidul Complet
Sos Hollandaise – Rețeta Clasică pentru Un Gust Desăvârșit – un sos clasic franțuzesc, renumit pentru textura sa catifelată și gustul bogat. Este un sos de bază în bucătăria franceză și este adesea servit cu ouă Benedict, legume la abur, pește sau carne de pui. Prepararea sosului Hollandaise necesită puțină atenție și tehnică, dar rezultatul […]