Tort de clătite cu capşune

Printeaza

Tort de clătite cu capşune din: faina, oua, zahar, lapte, capsune, untdelemn, frisca, zahar pudra, ciocolata.

Ingrediente:

  • 100 g făină
  • 3 ouă
  • 50 g zahăr
  • 1/4 l lapte
  • 400 g căpşune
  • puţin untdelemn
  • 500 g frişca
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 1 ciocolată mică

 

Mod de preparare:

Din făină, ouă, zahăr şi lapte pregăteşti un aluat de clătite pe care-l laşi să se odih­nească.

Speli căpşunele, le cureţi şi le tai în bucăţi potrivite. 100 g căpşune le pasezi şi le amesteci cu 400 g frişca bătută.

Din aluat pregăteşti 12 clătite. Aşezi apoi pe un platou 3 clătite, întinzi o treime din cremă, pui câteva jumătăţi de căpşune şi continui până termini cu 3 clătite.

Imbraci tortul în frişca rămasă şi-l decorezi cu căpşune şi ciocolată rasă.

Tort de clătite cu capşune

 

retete

Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională

Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională din: mere, faina, zahar, unt, oua, praf de copt, scortisoara, oua, lapte, zahar, esenta de vanilie. Descoperă rețeta noastră unică de Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars. O combinație perfectă de arome, cu istorie și valori nutriționale detaliate. Ideală pentru […]

 

retete

Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan

Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, ciocolata neagra, frisca, extract de vanilie. Pandispanul, sau blatul aerat, este un desert clasic cu origini in bucataria europeana. Aceasta varianta de Tort Aerat de Ciocolata adauga un twist delicios prin incorporarea ciocolatei. El a devenit popular in Europa in […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.