Unt cu branza si praz
PrinteazaUnt cu branza si praz din: unt, branza de vaci, praz, usturoi, marar, tarhon, castravete si boia iute.
- 150 g unt
- 100 g branza dulce de vaci
- 1 fir de praz (parte alba)
- 2 catei de usturoi
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura tarhon
- 1 castravecior proaspat sau acru
- 1/2 lingurita boia iute
Mod de preparare:
Amestecaţi brânza şi untul cu o lingură de lemn, adăugaţi boiaua şi ierburile aromate tocate cât mai fin.
Eventual, puteţi să le pisaţi cu puţină sare grunjoasă într-un mojar.
Curăţaţi prazul de primul strat de foi, apoi tocaţi-l cât mai mărunt.
Adăugaţi-l în amestecul cu brânză, împreună cu usturoiul pisat şi castraveciorul tocat cât mai mărunt şi amestecaţi bine pentru omogenizare.
Unt cu branza si praz
Pofta buna!