Supă limpede din: ceapa, verdeturi, telina, unt, morcov, nap, sare si piper. Ingrediente: 1 ceapă spaniolă mare 1 linguriţă plină de verdeţuri amestecate ½ căpăţână de ţelină 45 grame de unt 1 morcov 1 nap sare şi piper după gust Mod de preparare: Taie ceapa mărunţel şi prăjeşte-o până când se rumeneşte în […]
Vinete cu cascaval
PrinteazaVinete cu cascaval din: vinete, ceapa, rosii, ou, cascaval, ulei.
Ingrediente:
- 3 vinete mijlocii
- 3 cepe
- 3-4 roşii
- 1 ou fiert tare
- 100 g caşcaval
- 150 ml ulei
Mod de preparare:
Cureţi vinetele de coajă, le tai cuburi şi le prăjeşti pe toate părţile în 100 ml ulei.
Separat faci un sos din ceapa tăiată mărunt şi roşiile opărite, decojite şi tăiate cubuleţe şi 50 ml ulei.
Sosul îl fierbi circa 30 de minute, tot adăugând câte puţină apă. Peste sos adaugi vinetele.
Le ţii pe foc încă 2-3 minute, amestecându-se încontinuu.
Pofta buna!
Corabioare de vinete cu branzeturi
Corabioare de vinete cu branzeturi din: vinete, branza de burduf, cascaval, usturoi, rosii, marar, piper si ulei. Ingredinte: 2 vinete lungi 100 g brinza burduf 100 g cascaval 6 catei usturoi 2 rosii marar piper ulei Mod de preparare Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie […]
Pofta buna!