Bulz Tradițional Românesc din: mamaliga, branza de burduf, carnati afumati, unt, sare, piper. Descoperiți savoarea autentică a tradiției românești cu această rețetă de bulz tradițional! O combinație perfectă de brânză, mămăligă și cârnați, bulzul este un preparat rustic, îndrăgit în întreaga Românie. Aflați mai multe despre originile și istoria acestui fel de mâncare unic, care […]
Vinete cu ciuperci
PrinteazaVinete cu ciuperci din: ciuperci, vinete, rosii, ceapa, bulion, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 12 ciuperci
- 4 roşii
- 1 ceapă
- 2 linguri bulion
- 4 linguri ulei
- 4 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
curăţă ciupercile, se spală, se opăresc în apă clocotită şi se toacă mărunt. Se spală bine vinetele, se taie în jumătăţi şi se scoate miezul, care se toacă mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei.
Apoi se adaugă ciupercile, usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat.
lasă să se răcească, adăugând sare şi piper după gust şi omogenizând compoziţia, între timp, se opăresc vinetele în apă clocotită, se scurg şi, după ce s-au mai răcit, se storc de zeamă şi se umplu cu compoziţia obţinută.
aşază într-o tavă unsă cu ulei, cu umplutura în sus, iar peste ele se toarnă un sos preparat după cum urmează: ceapa, tocată mărunt, se căleşte în ulei încins, se adaugă roşiile, curăţate şi date pe râzătoare, precum si bulionul, diluat cu putină apă.
Se dă totul la cuptor un sfert de oră.
Pofta buna!
Spanac Sănătos și Savuros din: spanac, usturoi, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperiți această rețetă delicioasă de spanac proaspăt, care combină perfect nutrienții esențiali cu un gust de neuitat. Pregătirea este simplă și rapidă, iar rezultatul este un fel de mâncare perfect atât pentru o masă de prânz cât și pentru cină. Ingrediente: […]
Incoming search terms:
- upperide