ou, sos worcestershire, sare, usturoi, ceapa, chili, pesmet, carne tocata de curcan, bacon. 6 portii Carnea de curcan este o sursă excelentă de proteine slabe, esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corp. Este o opțiune sănătoasă pentru cei care își doresc o dietă bogată în proteine, dar cu mai puține […]
Vinete umplute cu ardei gras
PrinteazaVinete umplute cu ardei gras din: vinete, ardei gras, albus, piept de pui marinat, ceapa, branza de vaci si vin alb.
Ingrediente:
- 4 vinete mici sau una măricică
- 4 ardei graşi de diferite culori,
- 1 albuş
- 1 piept de pui marinat
- 300 g iaurt,
- 1 ceapă
- 200 g brânză de vaci
- 1 ceşcuţă cu vin alb
Mod de preparare:
Spală vinetele, taie-le deasupra un căpăcel şi cu ajutorul unei linguriţe îndepărtează cu grijă pulpa.
Inăbuşă ceapa în ulei cu adaos de apă. Adaugă ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Stropeşte cu vin şi lasă să dea în câteva clocote.
Pune pulpa de vinete, umple vinetele cu amestecul de legume şi aşază-le într-un vas termorezistent.
Printre ele pune carnea de pui rumenită separat şi câteva felii de ardei gras.
Toarnă desupra iaurtul amestecat cu brânza şi albu şui spumă. Lasă la cuptor aproximativ 40-45 de minute.
Vinete umplute cu ardei gras
Poftă bună!
Bucătăria Fusion: Inovație, Arome și Diversitate Culinara
Bucătăria fusion reprezintă o abordare culinară care combină elemente și tehnici culinare din diferite tradiții gastronomice pentru a crea preparate noi și inovatoare. Combinarea culturilor: Fusionul implică adesea amestecarea ingredientelor, gusturilor și tehnicilor de gătit din diferite culturi. Această abordare încurajează bucătarii să fie creativi și să experimenteze […]