Vinete umplute cu ardei gras

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de vinete umplute cu ardei gras din: vinete, ardei gras, albus, piept de pui marinat, ceapa, branza de vaci si vin alb.

Ingrediente:Vinete umplute cu ardei gras

  • 4 vinete mici sau una măricică
  • 4 ardei graşi de diferite culori,
  • 1 albuş
  • 1 piept de pui marinat
  • 300 g iaurt,
  • 1 ceapă
  • 200 g brânză de vaci
  • 1 ceşcuţă cu vin alb

 

Mod de preparare:

Spală vinetele, taie-le deasupra un căpăcel şi cu ajutorul unei linguriţe îndepăr­tează cu grijă pulpa. Inăbuşă ceapa în ulei cu adaos de apă. Adaugă ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Stropeşte cu vin şi lasă să dea în câteva clocote.

Pune pulpa de vinete, umple vinetele cu ames­tecul de legume şi aşază-le într-un vas termorezistent. Printre ele pune carnea de pui rumenită separat şi câteva felii de ardei gras.

Toarnă desupra iaurtul ames­tecat cu brânza şi albu şui spumă. Lasă la cuptor aproxi­mativ 40-45 de minute.

Vinete umplute cu ardei gras

Vinete umplute cu ardei gras

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.