Vitel cu masline

Printeaza

Vitel cu masline din: carne de vitel, masline verzi, ardei gras, ulei.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Vitel cu masline: Speli carnea şi o tai în 4 felii subţiri. Tai bucăţi de hârtie mai mari, le ungi pe dos cu puţin ulei (pe partea care va fi în tavă) şi pe hârtie pui carnea, măslinele fără sâmburi şi ardeiul tăiat fâşii subţiri.

Pui şi restul ule­iului, apoi împachetezi hârtia. Aşezi cele 4 pachete într- o tavă mai mare şi dai la cuptor.

Carnea va ieşi foarte fragedă, coaptă la aburi şi vei avea la masă o friptură excelentă, uşor de preparat şi gustoasă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Paste cu Porc și Sos de Vin Roșu

Paste cu Porc și Sos de Vin Roșu – o combinație clasică de arome robuste și sofisticate, ideală pentru o cină rafinată sau o masă de weekend cu prietenii. Carnea de porc este gătită lent în vin roșu, ceea ce adaugă o profunzime bogată de aromă, iar pastele absorb perfect acest sos catifelat și plin […]

Plăcintă savuroasă cu feta și carne de miel

Plăcintă savuroasă cu feta și carne de miel – Deliciul mediteranean perfect. Această plăcintă cu feta și carne de miel combină aromele bogate mediteraneene cu texturi contrastante, oferind o experiență culinară deosebită. Perfectă pentru o cină în familie sau ca vedetă la o petrecere cu tematică grecească, această plăcintă va satisface chiar și cele mai […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.