Drob de pasare din: carne de curcan, oua, ciuperci, ardei, masline, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de curcan 5 ouă 200 g ciuperci champignon 1 ardei gras roşu 100 g rondele de măsline fără sâmburi 1-2 linguri ulei sare piper 2 linguri pesmet Mod de preparare: Carnea se pune la fiert în apă […]
Drob din ficat
PrinteazaDrob din ficat din: ficat de pui, chifle, unt, oua, sare, piper, verdeata, unt si pesmet.
Ingrediente:
- 500 g ficat de pui
- 2 chifle
- 1 ceapa mica
- 150 g unt
- 2 oua
- sare
- piper
- 1 lingurita de verdeata tocata
- 2 linguri de unt topit
- 1 lingurita de pesmet
Mod de preparare:
prin maşina de tocat împreună cu chiflele înmuiate în lapte şi stoarse bine.
Adaugi şi ceapa tocată mărunt şi rumenită în unt. Freci untul spumă şi adaugi 2 gălbenuşuri.
Amesteci totul împreună cu ficatul şi freci bine. Adaugi sare, piper, pătrunjel verde tocat fin şi puţin maghiran.
La sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă. Ungi o formă cu unt, presari pesmet, torni compoziţia şi o coci la foc potrivit.
Răstorni cozonacul pe un pat de salată verde şi îl serveşti cu sos de foşii sau alt sos, în funcţie de preferinţe.
Drob din ficat
Pofta buna!
Drob cu urzici din: urzici, ceapa, ulei, faina, oua, gris, sare, piper. Ingrediente: 750 g urzici sare 2-3 linguri ulei 10 fire ceapă 1 lingură de făină 3 oua 2 linguri de griş 150 g caşcaval piper Mod de preparare: Se spală bine 750 g urzici. Se fierb în apă clocotită cu sare, la […]
Drob de linte rosie din: linte, ciuperci, morcov, ceapa, oua, masline, ardei, sare, piper, condimente, verdeata. Ingrediente: 1 cană linte roşie (fiartă 15 minute şi scursă) 1 cană ciuperci tăiate julien 1 morcov ras 1 ceapă 3 ouă 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură coriandru verde 1 legătură mentă verde 1 linguriţă baharat (amestec de […]
Nu-mi palce drobul asta deloc