Frigărui de legume în stil italian

Printeaza

Frigărui de legume în stil italian din: frunze de busuioc, mozzarella, rosii, sos pesto, masline verzi si tepuse de lemn.

Ingrediente:Frigarui_de_legume_în_stil_italian

  •  Frunze de busuioc sau rucola
  •  300 g branza mozzarella (bile)
  •  10 rosii mici
  •  1 lingura sos pesto (gata preparat)
  •  200 g masline verzi
  •  20 tepuse de lemn

 

Mod de preparare:

Pe fiecare tepusa, infige, alternativ, o rosie, un bulgaras de mozza­rella, o maslina, o frunza de busuioc, si, optional, o felie de chorizo.

Stropeste cu putin sos pesto si lasa sa se raceasca la frigider, aproximativ sase ore. Scoate frigaruile din frigider cu 30 de minute inainte sa le servesti.

Frigărui de legume în stil italian

Frigarui_de_legume_în_stil_italian

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.