Supă cremă de mazăre cu patrunjel si usturoi
PrinteazaSupă cremă de mazăre cu patrunjel si usturoi din: mazare, frunze de spanac, unt, supa de legume, faina, zahar, usturoi, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g mazare congelta
- 200 g frunze de spanac
- 100 g unt
- 2 l supa de legume
- 1/2 lingurita faina
- 1 lingurita zahar
- 2 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală mazărea şi se pune la fiert în supa de legume.
Când boabele de mazăre sunt bine fierte, se trece totul prin sită sau se paseazăî n blender.
Se topeşte într-o cratiţă untul şi se toarnă deasupra făina dizolvată în 1/4 pahar de apă rece. Se omogenizează bine.
Apoi se adaugă câteva linguri de supă şi piureul de mazăre. Se amestecă energic.
Pentru asubţiacrema, se mai poate turna 1-2 pahare de supă, în funcţie de cât de groasă se doreşte crema.
Se lasă să fiarbă 5-10 minute. Se spală spanacul şi pătrunjelul verde, se toacă mărunt şi se călesc în puţin unt.
Se presară usturoiul tocat, sare şi piper. Se adaugă amestecul în supa cremă, pentru decor şi aromă.
Supă cremă de mazăre cu patrunjel si usturoi
Pofta buna!
Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon
Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon din: morcovi, ceapa, usturoi, ulei, supa, tarhon, smantana, sare, piper. Acest deliciu culinar, bogat în nutrienți și arome, promite să vă încălzească sufletul în zilele reci și să vă răcorească simțurile în cele calde. Tarhonul, cu aroma sa unică, ridică acest preparat simplu la rang de artă culinară, adăugând […]
Supă Cremă de Loboda din: loboda, cartofi, ceapa, usturoi, legume, ulei, sare, piper, crutoane, smantana. Supa este o alegere minunată pentru cei care caută să se bucure de o cină ușoară, dar în același timp hrănitoare și sățioasă. Loboda, cu frunzele sale bogate în nutrienți, combinată cu cartofi, ceapă și un stoc aromat de legume, […]