Sendvis cu ou
PrinteazaSendvis cu ou din: bagheta, ridichi, castravete, oua, usturoi, ulei de masline, frunze de spanac, smantana, mustar, usturoi, marar si sare.
- 1 bagheta
- 1 legatura de ridichi
- 1 castravete
- 5-6 oua fierte
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri cu ulei de masline
- frunze de spanac
pentru sos:
- 150 g smantana
- 1 lingurita cu mustar
- 1 catel de usturoi
- marar
- sare
Mod de preparare:
Freacă usturoiul cu uleiul de măsline. Taie bagheta în felii potrivit de groase. Unge-le pe o parte cu puţină pastă de usturoi, apoi prăjeşte-le puţin. Amestecă smântână cu muştarul, usturoiul pisat, mărat şi un praf de sare. Păstrează sosul la rece minimum 15 minute.
Aşază pe fiecare felie de pâine spanac proaspăt, rondele de castravete şi ridiche şi jumătăţi de ou. Serveşte cu puţin sos de smântână.
Sendvis cu ou
Pofta buna!