Ruladă de curcan în stil meditereaneean, cu roşii şi bacon

Printeaza

Ruladă de curcan în stil meditereaneean, cu roşii şi bacon din: piept de curcan, sare, piper, rosii uscate, usturoi, fistic, verdeata, branza de vaci, parmezan, sunca, morcovi, telina, ceapa, ulei de masline si supa.

Ingrediente:Rulada_de_curcan

  • 1 kg piept de rucan (fasonat pentru rulada)
  • sare
  • piper
  • 80 g rosii uscate conservate in ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri fistic
  • 1-2 linguri verdeata tocata
  • 100 g branza de vaci
  • 2 linguri parmezan ras
  • 6 felii sunca uscata
  • 400 g morcovi
  • 3 fire telina
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 ml supa

 

Mod de preparare:

Se bate carnea şi se condimentează. Se lasă sa se scurgă roşiile şi se păstrează uleiul. Se taie roşiile felii. Se pisează usturoiul, cu fistic; se amestecă împreună cu verdeaţa, brânza, parmezanul şi 2 linguri de ulei de la roşii.

Se unge carnea cu acest amestec şi se aşază deasupra felii de şuncă şi roşii; se rulează pe latura lungă şi se fixează. Se pregătesc legumele şi se; taie mărunt. Se încinge cuptorul la 180°C. Se prăjeşte carnea în ulei 5 min. Se scoate.

Se călesc legumeble în aceeaşi grăsime 2-3 min. Se adaugă carnea şi se stinge cu supă; se coace la cuptor cca 1 oră. Se ornează eventual cu busuioc înainte de servire.

Ruladă de curcan în stil meditereaneean, cu roşii şi bacon

Rulada_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.