Costite de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, mustar dijon, branza, cimbru, rozmarin, paine neagra, piper, ulei de masline. Ingrediente: 6 coaste de miel 1 lingura mustar de Dijon 75 g brânză 1 legatura mix de cimbru și rozmarin 1 felie pâine neagră piper ulei de masline Mod de preparare: […]
Costite de miel cu spanac si garnitura
PrinteazaCostite de miel cu spanac si garnitura din: costite impanate de miel, ceapa verde, busuioc verde, vin demidulce, sare grunjoasa, spanac, piper, busuioc, ulei de floarea soarelui, cartofi, ciuperci si rosii cherry.
- 8-10 costite impanate de miel
- 1-2 legaturi ceapa verde
- busuioc verde
- 100 ml vin demidulce
- sare grunjoasa
- un kg spanac
- piper negru macinat
- busuiooc
- ulei de floarea soarelui
pentru garnitura:
- 6 cartofi
- 300 g ciuperci
- rosii cherry
Mod de preparare:
Se spală costiţele, se condimentează cu sare, piper, ulei şi vin, se acoperă cu o folie şi se lasă la frigider, la macerat.
Se curăţă spanacul, se spală şi se opăreşte. Se scoate în sită, apoi se căleşte cu ceapa în puţin ulei, până scade.
Se scot costiţele, se aranjează în tavă şi se dau la cuptor, până se rumenesc.
Se curăţă cartofii, se spală, se taie şi se prăjesc.
Se curăţă ciupercile, se spală şi se călesc în puţin ulei.
Costiţele se servesc cu spanac, cartofi, ciuperci, roşii şi busuioc.
Costite de miel cu spanac si garnitura
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Costite de miel in sos de vin
Costite de miel in sos de vin din: costite de miel, cimbru, vin rosu, miere, unt, usturoi, piper, paste, sare, piper, suc de rosii, usturoi, rosie, varza, rozmarin. Ingrediente: 8-10 costite de miel cimbru uscat si verde 300 ml vin rosu o lingura miere 75 g unt 4-5 catei usturoi sare grunjoasa piper negru macinat […]
Pofta buna!
O singura data am mancat coaste de miel cu un sos de menta, parca….erau delicioasa, dar in rest mie nu-mi place carnea de miel