Turtă de cartofi cu somon
PrinteazaTurtă de cartofi cu somon din: cartofi, oua, smantana, ulei, crema de branza, somon afumat si sare.
- 4 cartofi mari
- 3 oua
- 100 ml smantana
- ulei
- 200 g crema de branza
- 100 g somon afumat
- sare
Mod de preparare:
Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea mică. Incinge câteva linguri bune de ulei într-o tigaie şi căleşte cartofii până ce se înmoaie puţin, stinge focul şi presară puţină sare. Separat, bate smântână cu ouăle şi amestecă-le bine cu cartofii după ce s-au răcorit.
Unge un vas rotund cu ulei, toarnă această compoziţie şi dă la cuptor 20 de minute. Când s-a răcit, tai-o în felii şi serveşte-o cu somon, cremă de brânză.
Turtă de cartofi cu somon
Pofta buna!