Tartine cu cremă de brânză
PrinteazaTartine cu cremă de brânză din: bagheta, morcov, ricotta, telemea de vaca, smantana, ceapa, patrunjel si sare.
- 1 bagheta neagra
- 2 morcovi
- 200 g ricotta
- 200 g telemea de vaca
- 50 ml smantana
- 1 ceapa mica
- 1 legatura de patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Taie bagheta în felii şi pune-le în cuptor într-o tavă ca să se rumenească. Taie un morcov şi jumătate în rondele foarte fine, eventual folosind o râzătoare, şi dă-le cu un praf fin de sare. Restul morcovului dă-l pe răzătoarea mare. Dă ceapa pe râzătoare şi amestec-o bine cu ricotta şi telemeaua rasă mărunt.
Freacă această pastă cu smântână şi pătrunjelul tocat mărunt. Pune pe fiecare felie de pâine câteva rondele de morcov şi o lingură cu cremă de brânză (sau, mai bine, pune crema cu un şpriţ). Ornează cu firişoare de morcov şi pătrunjel.
Tartine cu cremă de brânză
Pofta buna!