Rulouri de spanac

Printeaza

Rulouri de spanac din: piept de pui, ou, ciuperci, ceapa, piure de spanac, usturoi, masline, boia dulce, chimen, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_spanac

  • 1 piept de pui mare
  • 1 ou
  • 4-5 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 g piure de spanac
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 masline
  • boia dulce
  • 1 praf de chimen macinat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui felii, le netezeşti uşor cu ciocanul de şniţele, le presari cu sare, piper, după gust, şi le laşi la frigider circa 30 de minute.

Intre timp, căleşti în uleiul încins ceapa tocată împreună cu ciupercile tăiate ..mă­runt şi piureul de spanac, până scade bine zeama lăsată.

După ce se răceşte compo­ziţia, adaugi măslinele tăiate mărunt, oul bătut, usturoiul zdrobit, un praf de chimen, un praf de boia de ardei, sare şi piper, după gust. Amesteci bine toate ingredientele. Aşezi câte puţină umplutură pe fi­ecare felie de carne, rulezi cu umplutura în interior şi prinzi cu o scobitoare.

Aşezi rulorile pe o tavă unsă cu ulei, le presari deasupra cu puţină boia de ardei şi dai la cuptor pentru circa 45 de minute. Le ser­veşti calde, cu felii de roşii natur.

Rulouri de spanac

Rulouri_de_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.