Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce din: castane, zahar, apa, zahar vanilat, sare. Piureul de castane este o adevărată delicatesă, cu o textură fină și un gust dulce și aromat. Este perfect pentru a însoți fripturile, dar poate fi și o umplutură delicioasă pentru prăjituri, plăcinte sau chiar simplu pe pâine prăjită. Reteta Piure […]
Piure cu mustar si branza
PrinteazaPiure cu mustar si branza din: cartofi, smantana, cheddar, mustar cu boabe si frunze de cimbru.
- 1 kg cartofi, taiati cuburi
- 4 linguri de creme fraiche (sau de smatana pentru gatit)
- 50 g de cheddar maturat (sau cascaval), ras
- 2 linguri de mustar cu boabe
- 1 lingura cu frunze de cimbru
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în apă cu sare timp de 20 de minute, până se înmoaie, apoi scurge-i. Incinge grillul cuptorului pe treapta high.
Zdrobeşte cartofii, apoi amestecă-i cu creme fraîche şi jumătate din cantitatea de cheddar.
Asezonează după gust, apoi transferă totul într-un vas termorezistent şi nivelează.
Amestecă restul de cheddar cu muştarul şi frunzele de cimbru. întinde acest amestec pe suprafaţa piureului, cu dosul unei linguri.
Dă totul la cuptor, sub grill, până când se topeşte şi se rumeneşte caşcavalul.
Pofta buna!
poate iti place si:
Piure de Castane: Deliciu Vanilat si Dulce
Rețetă delicioasă de piure de mazăre
Rețetă delicioasă de piure de mazăre din: mazare, unt, usturoi, sare, piper, smantana, apa. Piureul de mazăre este o rețetă clasică și versatilă care poate fi găsită în bucătării din întreaga lume. Este apreciat pentru gustul său delicat și textura cremoasă. De-a lungul istoriei, mazărea a fost o sursă importantă de hrană, iar piureul de […]
Pofta buna!